Forum: Centrafuse Customer Discussions - Have a comment or suggestion for the Centrafuse team? Post it here!

Thread: obd2 plugin questions

Results 1 to 6 of 6
  1. #1 obd2 plugin questions 
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi,
    just testing OBD2 plugin and wonder how to change miles in km,
    Reply With Quote  
     

  2. #2  
    Administrator Louk's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Alkmaar, The Netherlands
    Posts
    1,744
    Thanks
    133
    Thanked 98 Times in 86 Posts
    Hi Gaston, welcome to the club

    To set the values displayed by the OBDII app to metric, change the Centrafuse General setting (page 2) from Imperial to Metric (both speed and distance).
    Drive on...
    Louk.
    Reply With Quote  
     

  3. #3  
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Thanks Louk, I should have known this...
    (the other half of the question couldn't be asked cause there is no answer? ;) )
    Reply With Quote  
     

  4. #4  
    Administrator Louk's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Alkmaar, The Netherlands
    Posts
    1,744
    Thanks
    133
    Thanked 98 Times in 86 Posts
    What other half?
    Drive on...
    Louk.
    Reply With Quote  
     

  5. #5  
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    12
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    aha, so it got deleted on the way... is there a documentationfor this plugin;..can I edit the fields somewhere, there are a lot od N/A fields in between and only showen 18 of 24 sensors
    regards!
    Reply With Quote  
     

  6. #6  
    Administrator Louk's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Alkmaar, The Netherlands
    Posts
    1,744
    Thanks
    133
    Thanked 98 Times in 86 Posts
    Okay, you're the first one in the past 10 years I use Centrafuse, that asked for documentation, so I guess your not an IT guy (they never read any manual)... .

    But, no there is no documentation on this specific app. And no, you can't change the sensor parameters. That is not yet... I have plans to do an update on this app that should have free configurable sensors, units, and maybe even gauges. I hope anyone is interested.

    However, the current update of Centrafuse is keeping me very busy for the coming weeks, maybe even months, so don't expect a new OBDII plugin next week.

    The reason that so many sensors show N/A might be a configuration mismatch: Did you specified the right ELM model? When you use this interface with the program bundled with it, does it show any sensors that are missing / showing N/A in the OBDII app? When not, it might be your car, not supporting those sensors (this might be the case with older cars, build in the early beginning of OBD).
    Drive on...
    Louk.
    Reply With Quote  
     

Tags for this Thread

View Tag Cloud

Bookmarks
Bookmarks
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •